Ervaren advocaten en mediator in Hoorn

Overkleeft Doornink Advocatuur & Mediation is een samenwerkingsverband van twee advocaten in Hoorn, te weten mr. J.H.F.(Gert-Jan) Overkleeft en mr. W. (Willem) Doornink. Wij zijn gespecialiseerd in zaken op het gebied van het personen- en familierecht, waaronder echtscheiding en alimentatiezaken. Voorts behandelen wij arbeidszaken (ontslag- en afvloeiingsregelingen). Daarnaast behandelen wij incassozaken.

Advocaat en mediator mr. J.H.F. Overkleeft

Gert-Jan Overkleeft studeerde in 1988 af aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte als jurist, teamcoördinator en advocaat bij de stichting Rechtsbijstand in Hoorn, Alkmaar en Haarlem. Sinds 2004 heeft hij een advocatenpraktijk in Hoorn. 

 

Hij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het arbeidsrecht. Daarnaast is hij lid van de vereniging voor Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators vFAS. Ook staat hij ingeschreven in het register van de Mediatorsfederatie Nederland en is hij als geregistreerd mediator werkzaam bij Overkleeft Doornink Advocatuur & Mediation.


Advocaat en Register Mediator

KvK-nummer: 52414213
BTW-nummer: NL 001373613B12

Neem contact op met mr. J.H.F. Overkleeft

Advocaat mr. W. Doornink

Na zijn afstuderen in 1984 aan de Universiteit van Amsterdam startte Willem Doornink als griffier bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven en het Gerechtshof in Amsterdam. In 1989 werd hij door de toenmalige rechtbank in Alkmaar beëdigd tot advocaat. In zijn advocatenkantoor in Hoorn houdt hij zich voornamelijk bezig met personen- en familierecht, arbeidszaken, incasso’s en contractenrecht. Hij voert een civiele praktijk.KvK-nummer: 52292762
BTW-nummer: NL 001346280B17

Neem contact op met mr. W. Doornink